Bryllupslokaler

Nydelig beliggenet ved sjøen !

En stor dag i vakre omgivelser ved sjøen !

Et flott «Glasstelt» på kaien gir den perfekte ramme for en bryllupsfeiring.  Her kan man gjøre flott entrè med båt, og man får en nydelig maritim ramme rundt selskapet. Det unike glassteltet gir fantastisk utsikt og nærhet til sjøen. La både brudepar og gjester bli begeistret over denne sjeldne vakre beliggenheten.

Vi ønsker velkommen til en unik og flott bryllupsfeiring i vakre omgivelser ved sjøen!

For mer utfyllende informasjon og priser vennligst henvend dere vi mail: event@vestfoldmaritim.no. Skriv gjerne ønsket dato, ca antall personer dere blir og at det gjelder bryllup.

Referanse:

Tusen takk!

Vestfold Maritim var perfekt til de rammene vi ønsket rundt vårt bryllup. Vestfold Maritim har med sitt genuine ønske om at planleggingen av den store dagen skal være en god opplevelse, sørget for et veldig godt samarbeid gjennom hele prosessen. På tross av regnvær ble dagen akkurat som vi hadde drømt om. Lyset, utsikten og atmosfæren i teltet ble helt unikt. Det ble en fantastisk dag og fest!

Synnøve og Øystein Vinje

Vestfold Maritim AS

Har vært en aktør i båtbransjen siden 2002 og er autorisert Yamaha, Finnmaster, Grand og SeaDoo forhandler. Eget, stort verksted på Vear (Tønsberg) som tilbyr service, reparasjon, opplag av båter og vannscootere. I butikken har vi en stor utstilling med båter, RIB, vannscootere og tilbehør. Vi tilbyr også event, utleie av festlokale og maritime kurs i flotte lokaler i vakre Melsomvik.

Åpningstider

Mandag-Fredag: 10-16

  Lørdag 10-14

Kaffen er alltid varm!

 

Adresser

Butikk / verksted

Bekkeveien 200 3173, Vear

Event / Maritime kurs

Magasinveien 3, 3159 Melsomvik