• Her ser man Vestfold Maritim fra sjøen og Glassteltet i sjøkanten
  • Foto: Espen Winther
  • Foto: Espen Winther
  • Glassteltet hvor skyvedører er åpnet

Event: vannscooterkjøring !


Gøy på vannet - vannscooterkjøring ! Du kommer garantert til å elske det !


Vi på Vestfold Maritim ønsker å introdusere deg for vannscooterkjøring  og gi ekstra fart og spenning i hverdagen. Vestfold Maritim er det eneste stedet i Vestfold du kan prøve vannscooter for moro sammen med venner og kollegaer. Dette gir deg et skikkelig adrenalinkick og vår erfaring er at dette må bare prøves. Du kommer garantert til å elske det.

Mange muligheter for opplegg for dagen: rett fra jobb, dagtid eller kveld. Ekstra hyggelig pris på hverdager mandag – torsdag i april-mai. Vi har lange våtdrakter til bruk ved kjølige dager, klær etter vær så blir det gøy uansett. Det flotte Glassteltet varmes raskt opp og her kan man nyte dagen/kvelden sammen med gode kollegaer eller venner enten det er vår, sommer eller høst. Lag en opplevelsespakke og nyt dagen og kvelden på brygga og i det flotte Glassteltet hvor utsikten til sjøen er helt fantastisk. Glassteltet er stemningsfullt, lunt og godt. Her kan man nyte god mat og drikke og hyggelig samvær. Gode opplevelser gir gode minner !

Pass på å booke i god tid da det er veldig stor pågang i sommersesongen.

Referanse:

Vi kommer helt klart tilbake!

Vi var superfornøyde med mottagelsen, oppholdet og alle aktivitetene. Anlegget nede ved vannet var helt unik, med fine, store utearealer og usjenert beliggenhet. Egen sandstrand med vannscootere, badebrygge og vannaktiviteter var helt supert. Sittegrupper både ute og inne fungerte meget godt, og alle ansatte var meget hyggelige og serviceinnstilt.

Aktiv Eiendom, Oslo.

Litt om Vestfold Maritim:

Vestfold Maritim i Melsomvik ligger helt i sjøkanten med vakker utsikt til sjøen. Her kan man gjøre hyggelig entre med båt. Vestfolds vakre skjærgård er rett i nærheten. Det tar ca 15-20 minutter med bil fra Tønsberg og ca 20 minutter fra Sandefjord. Det tar ca 1 time og 20 minutter med tog fra Oslo. Det er togstasjon i Stokke som er 5-10 minutter unna Melsomvik. 15 min. til Torp flyplass. Her er det stor brygge med et flott lokale helt i sjøkanten, fantastisk utsikt. Det er også tilhørende nydelig strand. Perfekt for event og selskaper. Besøksadresse: Magasinveien 3, 3159 Melsomvik.

 

KONTAKT