• Delux pakke
  • Deluxpakke
  • Stemningsfullt på kvelden og flott sjøutsikt
  • Konferanse eller fest, nydelige omgivelser
  • Lounge-gruppen står oftest ute, man kan lett settes inn i teltet om ønskelig

Firmafest


Glassteltet er et unikt lokale som setter et spesielt preg på din firmafest.


Våre lyse og åpne lokaler med fantastisk sjøutsikt rommer opp til 120 personer. Det er lett belysning i teltet når solen har gått ned, som vil gi en lun og hyggelig atmosfære. De ansatte vil føle seg spesielle og ekstra satt pris på, når de nyter mat og drikke på bryggekanten.

Vår erfaring med firmafester er at alle ønsker å nyte denne kvelden, også de som har vært i komiteen for denne festen. Noen firmaer benytter seg gjerne av en eventansvarlig som organiserer kvelden og vil ta godt vare på dere.

Vi har flere tjenester som kan gjøre kvelden spesiell for deres arrangement. Klargjøring av glasstelt, dekorasjon, serveringshjelp, grillkokk og DJ, er noen av tjenestene vi tilbyr.

Se våre pakkeløsninger nedenfor.  Vi tar gjerne en samtale med dere for å kartlegge deres ønsker ifbm. sommerfest, så kan vi skreddersy opplegg for dere.

1) Utleie av Glasstelt

Dere gjør alt selv, kun leier telt. Man kan i tillegg leie dekketøy, eller evt. benytte papp og plast.

2 ) Hyggepakke

En enkel pakke med pynt som passer til deres selskap. Dere kan komme til ferdig klargjort i Glassteltet med oppsett av bord og stoler og blomster på bord. Her kan dere ordne mat, drikke og musikk selv og nyte kvelden i deres egne regi. Alternativt kan vi ordne med mat evt. mat og drikke om ønskelig.

3 ) Deluxepakke

Dette er luksusvarianten av alle vår pakker som virkelig setter pris på deres ansatte. Her er det høy luksusfaktor med bla. rød løper, minglebord, dekor av telt og uteområdet i lyse delikate farger. Du kan komme til ferdig dekket bord, lekkert lokalet ferdig pyntet, vi ordner med mat og drikke. Det kan danses med musikk fra vår egne Dj til de sene nattetimer.  Gi de ansatte en smak av luksuslivet og la de bli tatt vare på. Glade ansatte jobber bedre, har det hyggeligere og jobben blir bedre gjort.

Vi skreddersyr løsninger.

KONTAKT