Kick off


Ha en uforglemmelig dag !Skal du lansere et nytt produkt, et nytt budsjett, en ny ansatt  i selskapet som skal bringe selskapet til nye høyder, en tid for vekst for selskapet og du har lyst å gå ut med et smell?

Alle trenger en vitamininnsprøytning en gang i blant, og få visjonen til selskapet inn i blodet igjen.

Kick off er en av metodene man bruker for å gi de ansatte et positivt løft, både sosialt, faglig og ikke minst gjøre de klare for de nye utfordninger som skal mestres.

Stadig flere bedrifter ser viktigheten med å øke trivselen og arbeidsgleden til sine ansatte i form av et kick-off, og ser hvor tett dette henger sammen med effektivitet og produksjon.

Da er Vestfold Maritim plassen for deg. Vi skreddersyr egne kick-off og gjør alt vi kan for at de ansatte blir klare til å drømme sammen med dere.

Referanse:

Varmeste anbefalinger!

Jeg har ved flere annledninger og med forskjellige firmaer vært så heldig å få arrangere Kick-off og seminarer hos Vestfold Maritim. Både lokasjon og service er i toppklasse. Mine arrangementer har variert fra små faglige samlinger i det sjarmerende ”glassteltet” til større Kick-off med gjester fra mange land. Stedet egner seg like godt til mindre intime samlinger, til de helt store events. Vestfold Maritim tilbyr en helt unik opplevelse av den fantastiske skjærgården i Vestfold. De ansatte har alltid vært imøtekommende og servicevennlige både i planfase og ikke minst i gjennomføringen av event. Jeg gir dette stedet mine varmeste anbefalinger.

Tommy Bønsnæs – Jernbaneverket, Kongsberg Maritim AS, Aker Solutions og Eltel Networks As.

 

KONTAKT