Teambuilding


Gi dine ansatte en god opplevelse.


Vi har god erfaring med skreddersydde løsninger til deres firma. Her er det høy samholdsfaktor og aktiviteter som passer for alle ansatte. Vi legger vekt på teambuilding, samarbeid og å skape et hyggelig miljø. Her vil det være bruk av lattermusklene, magemuskler og kløkt for å finne løsninger. Vi skreddersyr et opplegg som passer for deres firma og deres ønske. Vi har aktiviteter på land, i vannet, på brygga og innendørs.

Elsker du en utfordring eller bare er glad i vannet, velkommen til oss.  Aktiviteten kan utføres uansett vær, men kle deg etter værmeldingen. Er dere på jakt etter et par timers opplegg ?  Vi har 2 timers aktiviteter på dagtid og ettermiddag, kombineres gjerne med lunsj eller middag.

Hva er dere ute etter? Send gjerne en forespørsel på mail, så tar vi der derfra.

Anbefales på det varmeste ! Vi på Clas Ohlson brukte Vestfold Maritim i forbindelse med teambuildning når vi bygget opp vår nye butikk i Sandefjord. Vi fikk et opplegg som passet oss perfekt, med aktiviteter som både var engasjerende og varierte. Vi vil takke Vestfold Maritim for en flott dag, og anbefaler dem på det varmeste til andre bedrifter eller til private anledninger.

Clas Ohlson Sandefjord

 

KONTAKT