• Her ser man Vestfold Maritim fra sjøen og Glassteltet i sjøkanten
 • Glassteltet hvor skyvedører er åpnet
 • Delux pakke
 • Sol, sommer og nærhet til sjøen
 • Nydelig silkeduker sydd i India, på en av parets mange reiser
 • Fantastisk setting for gjester og brudepar
 • Konferanse eller fest, nydelige omgivelser
 • Bente og Terje hadde selve vielsen på kaien og det var helt magisk
 • Lounge-gruppen står oftest ute, man kan lett settes inn i teltet om ønskelig
 • Flott uteplass og nydelig utsikt
 • Nærhet til sjøen på brygga
 • Sittegruppe ut med flott utsikt til stranden
 • Stemningsfullt på kvelden og flott sjøutsikt

Bryllupslokaler ved sjøen i Vestfold nær Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme, Sandefjord


Nydelig beliggenet ved sjøen ! Fantastiske lokaler til leie ved bryllup !


En stor dag i vakre omgivelser ved sjøen !

Et flott «Glasstelt» på kaien gir den perfekte ramme for en bryllupsfeiring.  Her kan man gjøre flott entrè med båt, og man får en nydelig maritim ramme rundt selskapet. Det unike glassteltet gir fantastisk utsikt og nærhet til sjøen. Her kan man strekke på bena på bryggekanten eller på stranden om man ønsker. La både brudepar og gjester bli begeistret over denne sjeldne vakre beliggenheten.

I utgangspunktet leier dere lokalet og ordner ting selv. Her får dere mulighet til å sette deres preg på bryllupet. Dere står fritt til å ta med egen mat og drikke. Det er mulig å leie dekketøy, da får man samtidig tilgang til annet utstyr på kjøkkenet slik som, kaffekanner, kakespader, karafler osv.  Kjøkkenet benyttes til oppvask (vi har steamer). Kjøkkenet er ikke egnet til matlagning. Dersom annet ikke er avtalt er det leietaker som utfører oppvasken. Ønsker man å gjøre ting helt enkelt er det selvfølgelig mulig å benytte papp og plast dersom man ønsker det.

Ta gjerne kontakt for en matprat med vår samarbeidspartner Kilen Delikatesse, http://kilendelikatesse.no

Ved leie av Glassteltet medfølger: bord (75×180 cm), stoler, oppvarming, kjøleskap og kaffetrakter. Man får redusert pris på leien dagen før til klargjøring. Inkludert er også utvask. Vi tilbyr utleie av diverse utstyr som bla. duker og stoltrekk, ta kontakt for mer utfyllende liste.

Glassteltet rommer 120 personer, men da er det ganske så fullt. Ved et «vanlig» bryllup passer det fint med opptil ca 90 gjester.

Det er 2 stk. toaletter i hovedbygningens 1 etg. Kjøkkenet ligger i 2 etg. i hovedbygningen.

Vi ønsker velkommen til en unik og flott bryllupsfeiring i vakre omgivelser ved sjøen!

For mer utfyllende informasjon og priser vennligst henvend dere vi mail: [email protected] Skriv gjerne ønsket dato, ca antall personer dere blir og at det gjelder bryllup. Ønsker dere å se flere bilder, se album på våre facebooksider: Vestfold Maritim og Vestfold Maritim Event – lik oss, så blir du oppdatert når noe skjer.

Ønsker dere fantastiske bilder fra deres store dag ? Ta kontakt med Studioexpose, de er utrolig flinke og vi anbefaler de hjertelig. www.studioexpose.no

http://www.brosjyreprodusenten.no/digibook/studio_expose/#/1/

Referanse:

Tusen takk!

Vestfold Maritim var perfekt til de rammene vi ønsket rundt vårt bryllup. Lisbeth og Lill Merethe har med sitt genuine ønske om at planleggingen av den store dagen skal være en god opplevelse, sørget for et veldig godt samarbeid gjennom hele prosessen. På tross av regnvær ble dagen akkurat som vi hadde drømt om. Lyset, utsikten og atmosfæren i teltet ble helt unikt. Det ble en fantastisk dag og fest!

Synnøve og Øystein Vinje

 

KONTAKT