• Konferanse eller fest, nydelige omgivelser
  • Party ved sjøkanten
  • Deluxpakke
  • Her ser man Vestfold Maritim fra sjøen og Glassteltet i sjøkanten
  • Glassteltet hvor skyvedører er åpnet
  • Lounge-gruppen står oftest ute, man kan lett settes inn i teltet om ønskelig
  • Sittegruppe ut med flott utsikt til stranden

Sommerfest/Jubileum


Selskapslokale til leie i sjøkanten


Har du snart jubileum og har lyst til å feire dette et unikt sted ?

Glassteltet er et unikt sted som setter preg på ditt selskap. Her kan du både ha en intim fest for dine venner og familie,  eller samle hele gjengen til festlig lag.

Ved leie av Glassteltet følger det med bord, stoler,  kjøleskap, isbitmaskin og loungemøbler på brygga. Du kan gjøre det enkelt med papp og plast eller leie dekketøy med tilgang til kjøkken for oppvask. Det inngår vask av lokalet etter bruk. Det er tilgang til 2 stk. toaletter i hovedbyggets 1 etg. (ikke toalett i Glassteltet)  Disponering av flott strand etter avtale. Siden lokalet ligger helt ved vannkanten er det mulig å ankomme med båt. Eventuel overnatting i båt kan avtales . Det er lett belysning i teltet når solen har gått ned, noe som gir en lun og koselig stemning. Det er bare å nyte sjøskvulp og bølgebrus ut i kveldstimene. Ved fullmåne er det en fantastisk skue fra brygga.

Teltet rommer opptil 120 pers.

Vi tilbyr utleie av duker, stoltrekk, coctail-bord, champagnekjøler og rød løper. Vi skreddersyr også klargjøring og pynteløsninger for deg som vil komme til ferdig dekket bord.

Man tar med mat og drikke etter ønske. Ta gjerne en titt på nettsiden til vår samarbeidspartner www.kilendelikatesse.no for menyforslag.

For mer informasjon og priser er det flott om dere sender en forespørsel.  Skriv gjerne ønsket dato, ca antall personer dere blir og hvilken anledning det er.

KONTAKT