Event

Vestfold Maritim Event


Våre lyse og åpne lokaler med fantastisk sjøutsikt rommer opp til 100 personer. Det er lett belysning i teltet når solen har gått ned, som vil gi en lun og hyggelig atmosfære. Gjestene vil føle seg spesielle og ekstra satt pris på, når de nyter mat og drikke på bryggekanten. Her kan man gjøre flott entrè med båt, og man får en nydelig maritim ramme rundt selskapet. Det unike glassteltet gir fantastisk utsikt og nærhet til sjøen. La gjester bli begeistret over denne sjeldne vakre beliggenheten.

For bedrifter

For privatpersoner

Forespørsel

For mer utfyllende informasjon og priser send oss gjerne en forespørsel! Skriv gjerne ønsket dato, ca antall personer dere blir.

event@vestfoldmaritim.no

 

Vestfold Maritim AS

Har vært en aktør i båtbransjen siden 2002 og er autorisert Yamaha, Finnmaster, Grand og SeaDoo forhandler. Eget, stort verksted på Vear (Tønsberg) som tilbyr service, reparasjon, opplag av båter og vannscootere. I butikken har vi en stor utstilling med båter, RIB, vannscootere og tilbehør. Vi tilbyr også event, utleie av festlokale og maritime kurs i flotte lokaler i vakre Melsomvik.

Åpningstider

Mandag-Fredag: 10-16

  Lørdag 10-14

Kaffen er alltid varm!

 

Adresser

Butikk / verksted

Bekkeveien 200 3173, Vear

Event / Maritime kurs

Magasinveien 3, 3159 Melsomvik