Vi er Vestfold Maritim

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag : 10 – 16

Lørdag : 10 – 14

HVEM ER VESTFOLD MARITIM

ÅPNINGSTIDER

Vi startet med båtutleie i 2002 i idylliske Melsomvik helt inntil sjøkanten.

"— Leie av båter er et sterkt økende marked, og jeg ser en klar trend i at spesielt yngre mennesker ser fordelene ved å leie, forteller Per Ivar Aas i Vestfold Båtutleie til BaatMarkedet.no. Firmaet eier selv 8 båter, og formidler ytterligere 7 båter, som leies ut fra mellom 3.500 per uke og opptil 50.000 avhengig av båttype og sesong."

2002

Vestfold maritim AS ble startet av Per Ivar Aas. Da sluttet vi med båtutleie å startet med salg av båter. Den gang lå Vestfold maritim i idylliske Melsomvik helt inntil sjøkanten.

2008

I 2015 flyttet vi til Vear og her holder Vestfold maritim til i dag. Her har vi et stort showroom på hele 880 m2 hvor vi har utstilt modeller fra Finnmaster, Grand rib og brukte båter. "

Til sammen utgjør lokalene tilsammen 2600 kvadratmeter.

"Frem til nå of fremover har det vært de tre B-ene som har vært viktige for oss. Og det er beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Videre blir det de tre S-ene som gjelder, altså service, service og service, sa daglig leder og eier Per Ivar Aas til Båtmagasinet

2015

I juli 2019 ble Speed båtsenter AS en del av Vestfold maritim AS. Virksomheten ble etablert i 1998 og består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer med Yamaha som motormerke.

" Vi skal tredoble omsetningen i Sandefjord de kommende 3 årene" sier Daglig Leder Per Arne Jahren - Andersen til Sandefjord Blad

2019

Nye Speed Båtsenter åpner Sandefjords største Båtsenter noensinne i Hegnaveien.

"Det er ikke tilfeldig at vi landet på Hegnaveien. Her er det stor trafikk, og manges øyne vil falle på det vi har å vise fram." sier Daglig Leder Per Arne Jahren - Andersen til Sandefjords Blad

2021

Til sammen er vi nå en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.

Under samme tak har vi også verksted hvor våre teknikere er sertifisert av Yamaha premium og Seadoo. Vi kan hjelpe deg med service på din båt, utenbordsmotor eller din Sea Doo. Vi tilbyr også vinteropplag til båt og vannscooter. Fra vårt anlegg på Vear, drives vår nettbutikk vannscooterdeler.no som er en stor aktør på markedet i Norge med salg av originaldeler, tilbehør og kjøreutstyr til Sea Doo. 

Fremdeles har vi vårt anlegg i vakre Melsomvik hvor vi har vannscooterpark, båtbrygger og egen strand. Her holdes også maritime kurs.

Har du lyst på en opplevelse på fjorden er det Vestfold Maritim som gjelder. Vi driver med salg av båter, vannscootere, båttilhengere og Yamaha utenbordsmotorer.

Vi har verksted og butikk med adresse Bekkeveien 200, 3173 Vear, like ved Tønsberg. Det unike med vår butikk utenom den uforglemmelige stemningen, er størrelsen på utstillingen.

Vi har en av Norges desidert største utstillinger av båt, båtmotorer og Norges største Sea Doo utstilling!

“Dette er jo nesten som å gå på båtmesse” er et utrykk våre kunder bruker ofte.

Du er alltid velkommen for å ta en titterunde og få en god kopp kaffe hos oss. Hos oss skal du selvsagt få gå både uforstyrret, eller med hjelp rundt i butikken, så lenge du måtte ønske!

Vi ønsker å gi alle våre kunder en unik opplevelse når de kjøper båt av oss, derfor sjøsetter vi ofte båtene i Melsomvik. Mens du venter kan du ta en runde på en vannscooter når vi klargjør båten din for sjøsetting, eventuelt sole deg eller ta en dukkert om du ønsker det.

Et båtkjøp er et spørsmål om tillit. Før vi overleverer en båt til ny eier, passer vi på at alt fungerer som det skal. Skulle du senere få bruk for service, samarbeider vi med serviceverksteder i mesteparten av Norge.

Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde. 

Hos Vestfold Maritim er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet.

Verksted Vannscooter