Vi er Vestfold Maritim

Salgsavdelingen

Per Arne Jahren – Andersen2 bw
Daglig Leder

Per Arne Jahren – Andersen

Per Ivar Aas bw
Preben Kåsamoen bw
Ronny
Nettsalg

Ronny Kortgård

Verksted båt

Tor-Guttorm Guttormsen bw
Verksmester – båt

Tor-Guttorm Guttormsen

Terje Myrann bw
Edis Ribanovic bw
Mindaugas Rimkeviciu bw
Verksted

Mindaugas Rimkevicius

Verksted Vannscooter

Vitalijus Saveljevas bw
Verksmester – Vannscooter

Vitalijus Saveljevas

Audrius Balcius bw
Vannscooter

Audrius Balcius

Administrasjonen

Per Arne Jahren – Andersen2 bw
Daglig Leder

Per Arne Jahren – Andersen

Roy-Anders Standal bw
Forretnings controller

Roy-Anders Standal

Ermias Teshome bw
Regnskap

Ermias Teshome

Ronny
Webansvarlig

Ronny Kortgård

Ane Kooijman bw
Front Desk

Ane Kooijman

VESTFOLD MARITIM AS
Bekkeveien 200

3173, Vear

info@vestfoldmaritim.no

Tel .:+47 958 81 000

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag

10 – 16

Lørdag

10 – 14

HVEM ER
VESTFOLD MARITIM

Vestfold maritim AS ble startet av Per Ivar Aas i 2002. Den gang lå Vestfold maritim i idylliske Melsomvik helt inntil sjøkanten.

I 2015 flyttet vi til Vear og her holder Vestfold maritim til i dag. Her har vi et stort showroom på hele 880 m2 hvor vi har utstilt modeller fra Finnmaster, Grand rib og brukte båter.

I juli 2019 ble Speed båtsenter AS en del av Vestfold maritim AS. Virksomheten består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer med Yamaha som motormerke.

Til sammen er vi nå en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.

Under samme tak har vi også verksted hvor våre teknikere er sertifisert av Yamaha premium og Seadoo. Vi kan hjelpe deg med service på din båt, utenbordsmotor eller din Sea Doo. Vi tilbyr også vinteropplag til båt og vannscooter. Fra vårt anlegg på Vear, drives vår nettbutikk vannscooterdeler.no som er en stor aktør på markedet i Norge med salg av originaldeler, tilbehør og kjøreutstyr til Sea Doo. 

Fremdeles har vi vårt anlegg i vakre Melsomvik hvor vi har vannscooterpark, båtbrygge og egen strand. Her holdes også maritime kurs.

Ved sjøkanten har vi et flott selskapslokale til utleie som passer perfekt til alt fra firmafester til bryllup. Dette er et glasstelt med fantastisk beliggenhet på bryggen. La gjestene dine komme i båt!

Har du lyst på en opplevelse på fjorden er det Vestfold Maritim som gjelder. Vi driver med salg av båter, vannscootere, båttilhengere og Yamaha utenbordsmotorer.

Vi har verksted og butikk med adresse Bekkeveien 200, 3173 Vear, like ved Tønsberg. Det unike med vår butikk utenom den uforglemmelige stemningen, er størrelsen på utstillingen.

Vi har en av Norges desidert største utstillinger av båt, båtmotorer og Norges største Sea Doo utstilling!

“Dette er jo nesten som å gå på båtmesse” er et utrykk våre kunder bruker ofte.

Du er alltid velkommen for å ta en titterunde og få en god kopp kaffe hos oss. Hos oss skal du selvsagt få gå både uforstyrret, eller med hjelp rundt i butikken, så lenge du måtte ønske!

Vi ønsker å gi alle våre kunder en unik opplevelse når de kjøper båt av oss, derfor sjøsetter vi ofte båtene i Melsomvik. Mens du venter kan du ta en runde på en vannscooter når vi klargjør båten din for sjøsetting, eventuelt sole deg eller ta en dukkert om du ønsker det.

Et båtkjøp er et spørsmål om tillit. Før vi overleverer en båt til ny eier, passer vi på at alt fungerer som det skal. Skulle du senere få bruk for service, samarbeider vi med serviceverksteder i mesteparten av Norge.

Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde. 

Hos Vestfold Maritim er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet.

Velkommen til oss.

Våre kunder sier

Vestfold Maritim AS
4.9
Based on 45 reviews
powered by Google
Helge Risø
Helge Risø
17:40 31 Jul 19
Hei, Jeg kjøpte vannscooter med henger og dokk av dere som jeg brukte 1 sesong knallsommeren 2018 og det var... digg.For meg så var det en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse.Når jeg nå er på flyttefot så blei det veldig vanskelig for meg å løse denne kabalen ved å fortsette med denne form for vannsport, enn så lenge……derfor solgte jeg alt denne sommeren. Grunnen til at jeg tar meg tid til å skrive denne mailen er at dere fortjener ros for den måten dere har hjulpet meg på.Når jeg kom til dere som en av de 2 siste som fremdeles hadde scooter på vinterlagring så har dere ikke bedt om mer penger for en noe lengre lagring enn planlagt. Dette gjaldt da både scooter, henger og dokk. Jeg forstår jo at dette sikkert står i veien.Jeg ba om å få ta ut scooteren (ettersom dere ikke selger mot provisjon) og da skvatt jeg litt når jeg så regningen fordi dere hadde byttet impeller utenom at jeg hadde samtykket på forhånd. Mekanikeren deres viste meg den ødelagte impelleren og forklarte hvorfor dere måtte bytte den og han beklaget at dere ikke hadde klart å få tak i meg. Deretter når jeg skulle betale så var det plutselig en kompis av mekanikeren deres som var i butikken på jakt etter samme type scooter som min……. for å gjøre en lang historie litt kortere så blei han og jeg enige samme kvelden……mot at han betalte de resterende ca kr 9000,- i verkstedkost hos dere.Jeg skulle på ferie til Sandefjord dagen etter og reiste innom dere på vei dit for å forklare alt sånn at dere kun gir han scooter med henger mot at han betaler de resterende ca kr 9000,- og akkurat da var ny eier også i butikken deres så alt ordnet seg veldig enkelt. Deretter la jeg flytedokken ut på finn og gjorde en avtale med dere at jeg henter dokken over helgen.Dagen etter (lørdag) ringer dere for å informere om at det er en kunde i deres butikk som ønsker å kjøpe dokken av meg hvorav dere slenger dere rundt og hjelper til med absolutt alt. Jeg trengte kun å sende dere en bekreftelse på at pengene fra kjøper hadde blitt vippset over.Dette gjorde absolutt alt så veldig mye enklere for meg.Denne servicen setter jeg enormt stor pris på og jeg skryter dere opp i skyene til alle.Skal jeg handle noe hos noen som jeg heller kan handle hos dere så tar jeg heller omveier for å nettopp gjøre det.Dere er rå og jeg digger dere!! TUSEN TAKK 😊 Videre god sommer og håper butikken går så det uler 😊MvhHelge RisøMeget fornøyd kunderead more
Vetle Kveldsvik Fink
Vetle Kveldsvik Fink
23:41 12 Jul 19
Fantastisk service av blide gutter! Ble tatt imot kl 01:15 på natten uten å ha varslet på forhånd. Vi gikk igjennom... skaden som skulle repareres på stedet, og i løpet av 5 minutter var scooteren låst inn og saken opprettet. Det virker som om de ansatte trives på jobb uansett tid på døgnet 😃 Etter denne opplevelsen skal det mye til at jeg velger å benytte et annet verksted til tross for over en time reiseveg.read more
Frode Sundsdal
Frode Sundsdal
22:43 10 Jul 19
Super service ~ dyktige mekanikere
Herman Schinnes
Herman Schinnes
10:23 06 Jul 19
Har kjøpt deler her til min Ski doo spark. Hyggelig betjening og kjapp respons på telefon og Mail.
Jan Erik Myhre
Jan Erik Myhre
10:41 18 May 19
Veldig hyggelige folk og fin service !
Daniel Lunde
Daniel Lunde
18:07 02 May 19
Flott butikk 😊👍
Next Reviews

HVILKEN BÅT DRØMMER DU OM?

Drømmebåt
Pris
FINANSIERING
Soveplasser
ØNSKER
UTSTYR
Alder

SAMME STØRRELSER

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss.
Kontakt oss

KONTAKT


ÅPNINGSTIDER

 

Mandag – Fredag

10 – 17

Lørdag

10 – 14

VESTFOLD MARITIM

Bekkeveien 200 3173, Vear 

Kaffen er alltid varm.

Vestfold Maritim AS , Bekkeveien 200 3173, Vear