ER DU DEN VI SØKER?

Vestfold Maritim AS ble startet i 2002. I 2015 flyttet vi til Vear og her holder vi til i dag.
Her har vi et stort showroom på hele 880 m2 hvor vi har utstilt modeller fra Finnmaster, Grand, SeaDoo og brukte båter. I vinter åpner vi nye Speed Båtsenter på 1500 m2 showrom i Sandefjord som ble en del av Vestfold Maritim AS i 2019. Til sammen er vi nå en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold. Vi kan hjelpe deg med service på din båt, utenbordsmotor eller din SeaDoo vannscooter.
Vi tilbyr også vinteropplag til båt og vannscooter. Fra vårt anlegg på Vear, drives også vår nettbutikk vannscooterdeler.no som er en stor aktør på markedet i Norge med salg av originaldeler, tilbehør og kjøreutstyr til Sea Doo.

SJÅFØRER / TILKALLINGSVIKARER 

Med høyt tempo og stor aktivitet både høst og vår ser vi etter personer som kan hjelpe oss og avlaste arbeidsmengden i årets to sesonger. Vi trenger flere personer som i første rekke kan bidra med å sette ut og ta opp båter. Vi ser for oss noen erfarne og trygge personer som klarer å beholde roen i en tid med høyt tempo. Av egenskaper ellers må du ha førerkort klasse BE og erfaring med å kjøre båt. Du må ellers ha stå på vilje og være fleksibel nok til å ta i ett tak der vi trenger deg.

LEDER AV DELELAGER 100% STILLING

Vi søker en erfaren driver av vårt delelager på Vear.
Du vil få ansvar for å lede lageret med stor grad av påvirkning og tilrettelegging for å sikre god produksjon og økonomisk godt lagerhold.

MEKANIKER 100% STILLING

Til vårt verksted for båter søker vi etter faglært mekanikker. Grunnet stor pågang søker vi å styrke laget med en til. Vi ser gjerne for oss en med litt erfaring eller ønske om litt nye oppgaver og ett nytt miljø.
Du må være faglært mekanikker og ha gjerne ha noen års erfaring.

 

KONTAKTPERSON FOR STILLINGENE
Ståle Holtmoen
Servicemarkedssjef
Epost: stale@vestfoldmaritim.no

 

“Vi elsker jobben vår. Det vil du merke når du kommer til oss og ser hvordan vi jobber sammen og med våre kunder. Vårt mål er først og fremst å skape en god arbeidsplass hvor vi sammen kan nå nye høyder. Vi lykkes ved å tenke med hodet og hjertet, og utfører jobben vår med verdighet og stolthet. Vi tilbyr et godt miljø i et selskap med ambisjoner om vekst.
Du får konkurransedyktige vilkår og blir en del av et positivt lag.”

– Hva kan vi tilby

HVILKEN BÅT DRØMMER DU OM?

Drømmebåt
Pris
FINANSIERING
Soveplasser
ØNSKER
UTSTYR
Alder

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

DU ER ALLTID VELKOMMEN TIL Å KONTAKTE OSS
Kontakt oss

KONTAKT


ÅPNINGSTIDER

 

Mandag – Fredag

10 – 16

Lørdag

10 – 14