SEA DOO GTX LIMITED

SEA DOO GTX LIMITED

Den første vannscooteren på markedet med bransjens største badeplattform og et avtagbart sete hvor det gjøres plass for avslapning eller picnic. Pluss bluetooth musikk og mulighet for ekstra plass til f.eks. kjøleboks, DEN NYE STANDARDEN FOR LUKSUSYTELSER

LIMITED-PAKKE
Gir deg massevis ekstra, som et trekk til vannscooteren, USB-port, avtakbar tørrbag, sikkerhets-kit og eksklusive farger. Pluss dybdemåler, vanntemperaturmåler, VTS og mye mer.

MODULÆRT ERGOLOCK-SETE
Det smale setet plasserer knærne dine nærmere hverandre i en naturlig kjørestilling, mens det trinnvise setedesignet gir bedre sideveis støtte og stabilitet for deg og dine passasjerer. Det avtakbare baksetet gir enda mer plass for avslapning, soling eller en ansikt til ansikt picnic.

STOR BADEPLATTFORM
Den første vannscooteren på vannet med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

ST³ SKROG
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

OPPBEVARING FORAN MED DIREKTE ADKOMST
Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

LINQ SYSTEM BAK
Ekstra lagringsplass bak er nå mulig med secure Quick-Attach LinQ System. Den gjør at du lett kan feste en bensinkanne, en bag, eller en kjøler, bak på vannscooteren din ved bruk av to praktiske festepunkter.

BLUETOOTH AUDIO SYSTEM
Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

VANNTETT TELEFONBOKS
Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk – ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.
* kun standard på Limited-modellene

TOURING-EGENSKAPER
Tilbring hele dagen med disse standardegenskapene: et stort oppbevaringsrom foran tilgjengelig fra setet ditt. Tiltstyre, lavhastighets-cruisekontroll og en ombordstigningsstige for ekstra komfort.

ROTAX 1630 ACE
Imponerende 300 hk Rotax 1630 ACE for bedre akselerasjon. – mate

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.
* Basert på interne BRP-tester.

 
 

Ekstrautstyr

LinQ™ kjøler
LinQ™-bensinkanne
LinQ™ innfellbart skistativ
Wakeboardstativ
Vannskimodul
12-volts uttak og monteringssett
Lensepumpesett
Sandsekk-anker
Brannslokkingsapparat
Monteringssett for hurtigfendere
Sea-doo® Big One tilhenger

Vestfold Maritim AS

Har vært en aktør i båtbransjen siden 2002 og er autorisert Yamaha, Finnmaster, Grand og SeaDoo forhandler. I butikken har vi en stor utstilling med båter,  vannscootere og tilbehør. Vi tilbyr også utleie av festlokale og maritime kurs i flotte lokaler i vakre Melsomvik.

Åpningstider

Mandag-Fredag: 10-16

Torsdag 10 – 18

Lørdag 10-14

Kaffen er alltid varm!

 

Adresser

Butikk / verksted

Bekkeveien 200 3173, Vear

Event / Maritime kurs

Magasinveien 3, 3159 Melsomvik