Velkommen til høyhastighetskurs praktisk del for vannscooter!

…Vi ønsker deg velkommen til å ta hastighetskurs hos oss. Vi har et samarbeid med «Femtiknop Dahlen» som godkjent tilbyder av hastighetskurs som vil gjennomføre dette hos oss. Vi setter på grillen og serverer pølser og brus så vi håper du/dere setter av litt tid før og etter kurset.

Dersom du har med egen vannscooter er prisen: 2990,-.

Dersom du må leie vannscooter inkl bensin er prisen: 3500,-

Husk å ta e-læring før praktisk del. https://sjoliv.rs.no/digitalkurs/nettkurs-hoyhastighetsbevis-teori

Ved påmelding sender vi ut en rabatt kode på teoretisk del.

Dato:
15 april
16 april
13 mai
14 mai

Vi setter av 2 timer pr kurs så kurs med maks 5 om gangen, start går kl 0900 – 1100 / 1100 – 1300 / 1300 – 1500 / 1500 – 1700.

Oppmøtested: Magasinveien 3, 3159 Melsomvik

Se kart nedenfor på møtested og eventuell slipp for å legge ut vannscooter.

Det er fin slipp for utsetting av vannscooter med parkerings plass for bil og henger. Fint om vannscooter er lagt på vannet 20 minutter før kursstart. Vi møter deg ved slippen og forklarer hvor du skal kjøre frem til oppmøtested for kurset.

Som dere vil se ifra e-læringen er dette er ikke et «lær og kjør vannscooter i høy hastighet» kurs. Det er et forebyggende kurs med fokus på holdninger, sikkerhet, faremomenter ved å kjøre i høy hastighet. Gjennomgang av vannscooter blir gjort på land før vi drar ut til øvelses området.

Hva burde du ta med:

Praktisk del vannscooter er det bra å ta med våtdrakt/tørrdrakt evt neopren shorts. Et håndkle og kan komme godt med. Ofte blir det kaldere enn man tror. Skulle man bli kald er det kort vei tilbake til land. Ingen skal fryse eller ha noe ubehag gjennom kurset!

Sikkerhet under gjennomføringen er noe vi prioriterer svært høyt. Alle skal føle seg trygge og vi skal gjennomføre øvelsene på en forsvarlig måte. Fart tilpasses den enkelte deltakers erfaring.

Det er ønskelig at du tar med egen scooter eventuelt at man går sammen 2-3 personer på en vannscooter. Det er viktig at den fungerer som den skal og har full tank. Vannscooteren skal være forsikret minimum med ansvars forsikring. Kursholder er ikke ansvarlig for noen form for skader på din/deres vannscooter.

Dere får låne vest (om du ikke har) samt hjelm som er påbud under alle øvelsene på vannscooter.

For påmelding eller behov for å låne vannscooter ta kontakt med Preben på mobil
488 52 935
eller på e-post preben@vestfoldmaritim.no

Det er også mulighet for de som tar praktisk del vannscooter hos oss, å få et godt tilbud på praktisk del båt. Ta kontakt med marius@femtiknop.no

Vi ser frem til å se deg 🙂

 

Beliggenhet

Bekkeveien 200
3173 Vear

Verksted og vinteropplag
Stalsbergveien 1
3128 Tønsberg (Kaldnes Brygge)

Telefon

+47 930 01 700

E-mail

vannscooter@vestfoldmaritim.no

Åpningstider

Mandag – fredag: 10 – 16
Lørdag: 10 – 14

Send en melding