Yahama premium service

Vestfold Maritim har absolutt et av Norges mest velutstyrte Yamaha-verksteder – vi har veldig kontroll over verktøyene våre – det gjør hverdagen enklere for mekanikeren og ikke minst rask og rimelig å betjene motoren din. Vi har en ca. 500 m2 verksted og tilbyr som en av få, alle typer tjenester på alle typer Yamaha-maskiner. Vi betjener alt fra din 2,5 hk motor til den store 425  hk V8. Som et av få autoriserte Yamaha servicesentre, har vi også utstyr til å utføre alle slags servicer og reparasjoner på din Yamaha. Våre teknikere er kontinuerlig på kurs hos Yamaha for å sikre at vi alltid har den nyeste kunnskapen om alle modeller. Når du kommer til oss for en tjeneste – store eller små – får du en såkalt YDIS-utskrift fra din datamaskin, den viser deg tilstanden til motoren din og / eller eventuelle feil. Videre vil du motta en fullstendig rapport som viser nøyaktig hva vi har gjennomgått og muligens skiftet ut på din motor.

Hvis du har det travelt og vil at vi skal komme til deg, vil vi selvfølgelig sende servicebilen vår og møte deg når det passer deg.

Vi er et autorisert Yamaha PREMIUM verksted og har alle slags spesialverktøy fra Yamaha. Dette sikrer at motoren alltid blir reparert i henhold til produsentens instruksjoner. Vi tilbyr vi også 5 års garanti på din nye Yamaha-motor (les vilkårene).

– Du kan også, hvis du ønsker det, kjøpe deler til din motor på bestilling – vi har mer enn 320 000 reservedeler tilgjengelig for rask levering innen få virkedager.

Kom og besøk vårt verksted og bestem deg for om det er riktig sted for din motor / båt – vi er utstyrt med et bredt spekter av spesialverktøy, klare til service og reparasjon av de fleste utenbordsmotorer.

– Jeg kan anbefale Vestfold Maritim AS. Jeg hadde kjøpt motorene mine fra en annen forhandler som dessverre ikke kunne finne feilen på en motor. Det tok dem tre timer å finne feilen, og noen dager senere var delene på lager, og jeg kunne hente båten min. Og så tok de det på garantien selv om jeg ikke hadde kjøpt motorene mine fra dem – det er det de kaller go service… «
André Nilsen

Beliggenhet

Butikk og vannscooterverksted
Bekkeveien 200
3173 Vear

Verksted og vinteropplag – Båt
Stalsbergveien 1
3128 Tønsberg (Kaldnes Brygge)

E-mail

verksted@vestfoldmaritim.no

Åpningstider

Mandag – fredag: 10 – 16
Lørdag: 11 – 14

Send en melding