Sertifisert Sea Doo veksted

Vestfold Maritim sitt Sea Doo verksted er i samme standard som vårt Premium Yamaha verksted – vi har veldig kontroll over verktøyene våre – det gjør hverdagen enklere for mekanikeren og ikke minst rask og rimelig å serve din vannscooter. Som et av få autorisert BRP – verksted er våre teknikere kontinuerlig på kurs hos BRP  for å sikre at vi alltid har den nyeste kunnskapen om alle modeller. Når du kommer til oss for en tjeneste – store eller små – fregistrerer vi all historikk på hva som er gjort inn i Brp sitt elektroniske online system. Dette vil gjøre videresalg enklere da du kan selge med servicehistorikk på lik måte som et serviceskjema på din bil. Dersom det er garantisaker, løser vi dette også rask slik at du kan komme deg på fjorden. Videre vil du motta en fullstendig rapport som viser nøyaktig hva vi har gjennomgått og utført på din Sea – Doo.

Hvis du har det travelt og vil at vi skal komme til deg, vil vi selvfølgelig sende servicebilen vår og møte deg når det passer deg.

Vi er et sertifisert BRP – Sea Doo verksted og har alle slags spesialverktøy fra BRP. Dette sikrer at scooteren din alltid blir reparert i henhold til produsentens instruksjoner. 

– Du kan også, hvis du ønsker det, kjøpe deler til din Sea doo på bestilling – vi har mer enn 35 000 reservedeler tilgjengelig for rask levering innen få virkedager.

Kom og besøk vårt verksted og bestem deg for om det er riktig sted for din Sea Doo – vi er utstyrt med et bredt spekter av spesialverktøy, klare til service og reparasjon.

«Fantastisk service av blide gutter! Ble tatt imot kl 01:15 på natten uten å ha varslet på forhånd. Vi gikk igjennom skaden som skulle repareres på stedet, og i løpet av 5 minutter var scooteren låst inn og saken opprettet. Det virker som om de ansatte trives på jobb uansett tid på døgnet???? Etter denne opplevelsen skal det mye til at jeg velger å benytte et annet verksted til tross for over en time reiseveg.»

Vetle Kveldsvik Fink

Beliggenhet

Bekkeveien 200
3173 Vear

Verksted og vinteropplag
Stalsbergveien 1
3128 Tønsberg (Kaldnes Brygge)

Telefon

+47 930 01 700

E-mail

vannscooter@vestfoldmaritim.no

Åpningstider

Mandag – fredag: 10 – 16
Lørdag: 10 – 14

Send en melding