om oss

Under samme tak har vi også verksted hvor våre teknikere er sertifisert av Yamaha premium og Seadoo. Vi kan hjelpe deg med service på din båt, utenbordsmotor eller din Sea Doo.
Vi tilbyr også vinteropplag til båt og vannscooter. Fra vårt anlegg på Vear, drives vår nettbutikk vannscooterdeler.no som er en stor aktør på markedet i Norge med salg av originaldeler, tilbehør og kjøreutstyr til Sea Doo. 

Vi er Vestfold Maritim

Et båtkjøp er et spørsmål om tillit. Før vi overleverer en båt til ny eier, passer vi på at alt fungerer som det skal. Skulle du senere få bruk for service, samarbeider vi med serviceverksteder i mesteparten av Norge.

Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde. 

Hos Vestfold Maritim er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet.

Per Arne Jahren-Andersen

Per Arne Jahren-Andersen

Daglig leder

Ståle Holtmoen

Ståle Holtmoen

Service markedssjef

Preben Kåsamoen

Preben Kåsamoen

Salg

Tor-Guttorm Guttormsen

Tor-Guttorm Guttormsen

Verksmester båt

Terje Myrann

Terje Myrann

Verksted

Edis Ribanovic

Edis Ribanovic

Verksted

Mindaugas Rimkevicius

Mindaugas Rimkevicius

Verksmester Vannscooter

Natalie Rugstad

Natalie Rugstad

Lærling

Audrius Balcius

Audrius Balcius

Verksted Vannscooter

Roy-Anders Standal

Roy-Anders Standal

Forretnings controller

Vitalijus Saveljevas

Vitalijus Saveljevas

Verksmester – Vannscooter

Siden 2002

Vestfold maritim AS ble startet av Per Ivar Aas i 2002. Den gang lå Vestfold maritim
i idylliske Melsomvik helt inntil sjøkanten.
I 2015 flyttet vi til Vear og her holder Vestfold maritim til i dag. Her har vi et stort showroom på hele 880 m2 hvor vi har utstilt modeller fra Finnmaster, Grand rib og brukte båter. I juli 2019 ble Speed båtsenter AS en del av Vestfold maritim AS. Virksomheten består av salg av fritidsbåter til hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin, Pioneer med Yamaha som motormerke.

Til sammen er vi nå en stor aktør på båtopplevelser i Vestfold.

Vi skaper opplevelser

Under samme tak har vi også verksted hvor våre teknikere er sertifisert av Yamaha premium og Seadoo. Vi kan hjelpe deg med service på din båt, utenbordsmotor eller din Sea Doo. Vi tilbyr også vinteropplag til båt og vannscooter. Fra vårt anlegg på Vear, drives vår nettbutikk vannscooterdeler.no som er en stor aktør på markedet i Norge med salg av originaldeler, tilbehør og kjøreutstyr til Sea Doo. 


Fremdeles har vi vårt anlegg i vakre Melsomvik hvor vi har vannscooterpark, båtbrygge og egen strand. Her holdes også maritime kurs.


Ved sjøkanten har vi et flott selskapslokale til utleie som passer perfekt til alt fra firmafester til bryllup. Dette er et glasstelt med fantastisk beliggenhet på bryggen. La gjestene dine komme i båt!

Har du lyst på en opplevelse på fjorden er det Vestfold Maritim som gjelder. Vi driver med salg av båter, vannscootere, båttilhengere og Yamaha utenbordsmotorer.

Vi har verksted og butikk med adresse Bekkeveien 200, 3173 Vear, like ved Tønsberg. Det unike med vår butikk utenom den uforglemmelige stemningen, er størrelsen på utstillingen.

Vi har en av Norges desidert største utstillinger av båt, båtmotorer og Norges største Sea Doo utstilling!

“Dette er jo nesten som å gå på båtmesse” er et utrykk våre kunder bruker ofte.

Du er alltid velkommen for å ta en titterunde og få en god kopp kaffe hos oss. Hos oss skal du selvsagt få gå både uforstyrret, eller med hjelp rundt i butikken, så lenge du måtte ønske!

Vi ønsker å gi alle våre kunder en unik opplevelse når de kjøper båt av oss, derfor sjøsetter vi ofte båtene i Melsomvik. Mens du venter kan du ta en runde på en vannscooter når vi klargjør båten din for sjøsetting, eventuelt sole deg eller ta en dukkert om du ønsker det.

Vestfold Maritim

Beliggenhet

Bekkeveien 200
3173 Vear

Verksted og vinteropplag
Stalsbergveien 1
3128 Tønsberg (Kaldnes Brygge)

Telefon

+47 958 81 000

E-mail

info@vestfoldmaritim.no

Åpningstider

Mandag – fredag: 10 – 16
Lørdag: 10 – 14

Send en melding