Finnmaster

Glem nøkler og dødmanssnor

CoastKey er et innovativt nøkkelløst start – stopp system. En PIN-kode gir deg enkjelt tilgang til startpanelet og du kan starte og stoppe opp til fire båtmotorer. CoastKey er et modulært system og kan leveres med en fjernkontroll (FOB). Denne gir deg som båtfører bevegelsesfrihet og sikkerhet ved at motoren stopper hvis du skulle falle over bord.

Coast key er et nøkkelfritt start – stopp system for din båt. I tillegg får du en fjernkontroll (FOB) som også fungerer som en trådløs dødmannsknapp. Glem nøkler og ikke lenk deg fast i konsollen!

Sikkerhet er det viktigste aspektet ved båtlivet. Skulle føreren falle over bord, er det viktig at båten stanser umiddelbart. Undersøkelser viser at den tradisjonelle dødmannsknappsnoren dessverre blir benyttet i alt for liten grad. Hovedgrunnen er at mange føler seg lenket til konsollen, noe som begrenser bevegelighetsfrihet ombord i båten. Vi tror komfort, frihet og sikkerhet i samme produkt er det beste alternativet på sjøen. Her kommer CoastKey til sin rett!

Kontakt oss direkte på +47 958 81 000 for priser og mer informasjon om dette systemet.

– Jeg kan anbefale Vestfold Maritim AS. Jeg hadde kjøpt motorene mine fra en annen forhandler som dessverre ikke kunne finne feilen på en motor. Det tok dem tre timer å finne feilen, og noen dager senere var delene på lager, og jeg kunne hente båten min. Og så tok de det på garantien selv om jeg ikke hadde kjøpt motorene mine fra dem – det er det de kaller go service… «

André Nilsen

Beliggenhet

Bekkeveien 200
3173 Vear

Telefon

+47 95 88 10 00

E-mail

info@vestfoldmaritim.no

Åpningstider

Mandag – fredag: 10 – 16
Lørdag: 10 – 14

Send en melding